320 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasmatirijstboterbouilloncitroencitroensapdroge witte wijneiknoflookolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierisottorijstrode paprikasaffraantijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met rijst

Ingrediënten:
bruine rijst, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, witte rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijst met kikkererwten

Ingrediënten:
droge sherry, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, langkorrelige rijst, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Goulash met rijst

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, bouillon, goulashkruiden, knoflook, magere runderpoulet, paprikapoeder, peper, peterselie, rijst, rode paprika, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met rijst

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rijst, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse rijst met groente

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, boter, groentebouillon, koriander, olijfolie, peper, peterselie, peultjes, rijst, rode paprika, sperziebonen, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Indische pindasoep met rijst

Ingrediënten:
eieren, gember, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, lente ui, limoen, olie, peper, pindakaas, rijst, rode peper, seroendeng, sperziebonen, tomatenpuree, zoete aardappel en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Mexicaanse rode rijst

Ingrediënten:
doperwt, gehakt, groentebouillon, kippenbouillon, langkorrelige rijst, rode chilipeper, knoflook, tomaten, zonnebloemolie en zout

Soort:
rijst / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Rijst met aubergine en courgette

Ingrediënten:
aubergine, courgette, groentebouillon, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, parmezaanse kaas, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Spaanse Rijst Uit De Oven

Ingrediënten:
bruine rijst, erwten, groentebouillon, jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, mais, olie, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Brazilliaanse bonen met rijst

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, banaan, chilipeper, gele bakbanaan, gemberwortel, groentebouillon, kidneybonen, langkorrelrijst, olijfolie, peper, pintobonen, tijm, tomaten, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Braziliaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse linzensoep met rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, gedroogde linzen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Rijst met vlees-groentesaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, amandelschaafsel, azijn, bouillon, gemberpoeder, hamlappen, knolselderij, olijfolie, prei, rijst, savooiekool, suiker en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken rijst uit Yangchow

Ingrediënten:
donkere sojasaus, doperwten, ei, eiwit, garnalen, gekookte ham, rijst, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, peper, shaoxingwijn, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

zilte rijst in de romertopf

Ingrediënten:
bouillon, inktvis, knoflook, laurierblad, mosselen, olie, prei, rijst, saffraandraadjes, scampi, ui, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Salade van rijst met pesto

Ingrediënten:
bosui, citroen, groene pesto, groentebouillontablet, langkorrelrijst, olijfolie, overjarige kaas, pecannoten, peper, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Rijst met mosselen en paprika

Ingrediënten:
boter, bouillonblokje, citroen, margarine, mosselen, olijfolie, paprika, peterselie, rijst, tomatenketchup, ui, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gele rijst, de beste manier

Ingrediënten:
boter, citroen, doperwt, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, piment, rijst, rode paprika, saffraan, tomaat, ui, witte rijst en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige rijst met kikkererwten en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, chilipoeder, garam masala, groentebouillon, kerriepoeder, kikkererwten, langkorrelrijst, laurierblad, olijfolie, peper, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Perzische rijst met tahdeeg

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, bouillon, eidooier, gemalen koriander, groene linzen, knoflook, rozijnen, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Iraans
Soort:
rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...