562 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereieidooiergedroogde gisthoningkaneelknoflookkristalsuikermeelmelkmozzarellaolieolijfoliepeperpoedersuikersesamzaadsuikeruizeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Baguette

Ingrediënten:
amerikaans patentbloem, gist, patentbloem, voordeeg, water en zeezout

Keuken:
Frans / Noord-west-Europees
Soort:
brood en broodgerecht / vegan / inmaak
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Ontbijt / lunch uit De Spaanse keuken:

pan de cebada

Ingrediënten:
gerstemeel, maïsmeel, patentbloem, gist, volkorenbroodmeel, water en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Volkorenfocaccia

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gist, olijfolie, patentbloem, volkoren meel en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Recept uit Italië:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
gedroogde gist, olijfolie, patentbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Bruinbrood

Ingrediënten:
boekweitmeel, gist, honing, lijnzaad, olijfolie, patentbloem, roggebloem, sesamzaad, speltbloem, tarwemeel, volkorenmeel, water en zonnebloempitten

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Focaccia

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogde gist, patentbloem, rozemarijn, ui, gist, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Toastbrot - Toastbrood

Ingrediënten:
amerikaans patentbloem, ei, fijn zeezout, gist, maanzaad, patentbloem, raapzaadolie, sesamzaad, water en zout

Keuken:
Brits / Noord-west-Europees
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Pita-brot - Pitabrood

Ingrediënten:
gist, honing, olijfolie, patentbloem t45, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Noord-west-Europees
Soort:
brood en broodgerecht / vegan / inmaak
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Zuurdesem

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Pompernikkelbrood

Ingrediënten:
donkere stroop, droge gist, ei, honing, karwijzaad, patentbloem, plantaardige olie, roggebloem, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Bagels zonder ei

Ingrediënten:
droge gist, eiwit, patentbloem, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Ontbijt / brunch uit Provence:

Zoet kerstbrood - pompe de noël

Ingrediënten:
droge gist, olijfolie, oranjebloesemwater, patentbloem, sinaasappelrasp, suiker, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:

Pikelets

Ingrediënten:
bakpoeder, gist, karnemelk, olijfolie, patentbloem, roggemeel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt uit Brits bakboek:

Crumpets plus zuurdesemvariatie

Ingrediënten:
bakpoeder, gist, karnemelk, olijfolie, patentbloem, roggedesem, roggemeel, water, zeezout en zuurdesem

Keuken:
Brits
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht / basisrecept uit Moro:

Gistbrood

Ingrediënten:
bloem, fijn zeezout, gedroogde gist en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Bagels

Ingrediënten:
droge gist, ei, eiwit, patentbloem, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Pools / Duits / Amerikaans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...