45 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloemboterbroccolicitroencitroensapeigroene olijvenknoflooklinguineolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode spaanse peperspaghettitomaatuivenkelviswaterwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bigoli met ansjovis

Ingrediënten:
00-bloem, ansjovis, bladpeterselie, bloem, ei, olijfolie, pruimtomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovispasta, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, knoflook, linguine en pruimtomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Trenette met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, bliktomaat, knoflook, olijfolie, rode chilipeper en trenette

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Spaghetti met ansjovis - spaghetti aux anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta met sardienen

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, frituurolie, olijfolie, pijnboompitten, saffraan, sardienen, sultana's, ui, venkel en zite

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Pasta met broccoli

Ingrediënten:
ansjovis, avocado, balsamicoazijn, basilicum, broccoli, citroen, extra vierge-olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, orecchiette, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola, tomaat en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Zomerse pasta met tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, citroenrasp, citroensap, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, linguine, rode spaanse peper, spaghettini, tomaat, verse bladpeterselie, oregano en witte tonijn op olie

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Pasta à la Joute

Ingrediënten:
ansjovis, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rozijnen, saffraan, sardines in blik, spaghetti, tomatenpuree, ui, venkel en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie in vis-kerriesaus - kanom jeen nam yaa

Ingrediënten:
bai horapa, basilicum, citroengras, galanga, gapi, garnalenpasta, gedroogde chilipeper, ingelegde amsoi, jonge gember, kha, knoflook, kokosmelk, krachai, kratiem, moeraskool, nam pla, prik chee fa haeng, sjalot, sperziebonen, spinazie, ta krai, taugé, thaise vissaus, tonijn uit blik, vis en water

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Broccoli-orecchiette

Ingrediënten:
ansjovis, broccoli, gedroogde spaanse peper, kappertjes, knoflook, orecchiette, paarse spruitbroccoli, parmezaanse kaas en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met oijven

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, boter, bucatini, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, tomaat uit blik en zwarte-olijvenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met broodkruim

Ingrediënten:
ansjovis, broodkruim, bucatini, kappertjes, olijfolie en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Maccheroni met paprika

Ingrediënten:
ansjovis, gele paprika, knoflook, maccheroni, olijfolie en oregano

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Penne met geratineerde kerstomaatjes

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, broodkruim, gruyère, kappertjes, kerstomaat, knoflook, majoraan, parmezaanse kaas, penne en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Penne rigate met kruiden

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, groene olijven, kappertjes, knoflook, laurier, munt, olijfolie, pecorino, penne rigate, polei, rozemarijn, salie en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Taglierini met tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, bliktomaat, bliktonijn, knoflook, olijfolie, taglierini en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...