12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncitroensapcitroenschilcourgettedeegeigroentekaasknoflookmuntolijfoliepecorinosperziebonenuiwalnotenwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met nieuwe aardappels, sperziebonen en pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, groene bonen, groene olijven, harde geitenkaas, knoflook, munt, nieuwe aardappel, orecchiette, parmezaanse kaas, penne, peterselie, pijnboompitten, sperziebonen, trofie, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gnocchi met bietjes

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten en rode biet

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Trenette met pesto

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, pijnboompitten, sperziebonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Soep met pistou

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, haricots verts, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peultjes, pijnboompitjes, spaghetti, ui, witte bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Linguine met pesto

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, knoflook, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:

Zuiderse kabeljauw uit de oven met erwtenpuree

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, diepvrieserwten, kabeljauwfilet, kerstomaat, knoflook, munt, parmezaanse kaas, pijnboompitten en zaatar

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Gnocchi met tomaat en pesto

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloem, deeg, basilicum, pijnboompitten, gnocchi, olijfolie, knoflook, knoflooktenen, kruimige aardappelen, nootmuskaat, olie, olijf, olijfolie, parmezaanse kaas, parmezaanse kaas, pasta, 
zout en peper, pesto, pijnboompitten, puree, tomaat, knoflook, tomaten, verse peper, water en zout