22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: artisjokbotereidooiergarnaalgekookte gambashamknoflookkookvocht van viskruidenmelkolieolijfoliepeterselieslagroomtomaattongfilet gepocheerd in witte wijntruffeluiwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peperzwezerik
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Mujadra met salade en tahin

Ingrediënten:
banaansjalot, basmatirijst, bloem, boter, citroensap, libanese komkommer, linzen, munt, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige frituurolie, tahin, tomaat, ui, water, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Pissaladiere met courgette en feta

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, feta, gehakt, basilicum, kerstomaat, water, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode peper, rozemarijn, knoflook, tijmblaadjes, uien en zout

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Krokante pijlinktvis met saffraan-appelaioli

Ingrediënten:
aioli, bloem, citroensap, groene appel, inktvis, kruiden, olijfolie, peper, saffraandraadjes en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gestoomde lentegroenten met burrata, citroenpolenta en salsa verde

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, basilicum, bloem, bonen, boter, burrata, citroen, citroensap, cornichons, doperwten, dragon, ei, bloem, extra vergine olijfolie, boter, groene asperge, groenten, kappertjes, knoflook, water, meiraap, munt, olijfolie, panko, peper, peper en zout, bladpeterselie, polenta, polentameel, rozemarijn, salsa verde, rozemarijn, knoflook, tuinbonen, water, wijnazijn, zout en 
zout en peper

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Stukjes vis met tomaten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kruiden, tomaat, verse basilicum, visfilet, witte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderrolletjes met ham en olijven

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gekookte ham, gevulde groene olijven, knoflook, kruiden, lendebiefstuk, peper, runderbouillonblokje, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

5 gezondheidsvoordelen van lupinebonen

Ingrediënten:
bloemen, boon, brood, hamburgers, cayennepeper, citroensap, eiwitten, sinaasappelsap, gluten, harissa, kerriepoeder, knoflook, komijnpoeder, komkommer, kruiden, lupinebonen, meel, munt, olie, olijfolie, peterselie, puntpaprika, specerijen, peterselie, vleesvervanger, worstjes, wortel, wortels, yoghurt en 
zout en peper