32 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbittere chocoladecacaoeieidooiereiwitfijne tafelsuikerganachegriessuikerkristalsuikermaïzenamelkmelkchocoladeplantaardige oliepoedersuikerpure chocoladereuzelricottaslagroomsuikervanillesuikerzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Diner / nagerecht uit El Bulli:

Chocolade tartelette

Ingrediënten:
auteurangélique schmeinck, bloem, ei, maïzena, pure chocolade, roomboter en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterkoekjes met ingebakken chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, chocoladedruppels, eiwit, griessuiker, melk, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Koekjes met ijs

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gekleurde hagelslag, krokante praliné, nougatine, pure chocolade, roomijs en suiker

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Brownietaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, hazelnoten, pure chocolade, slagroom, vanille-essence, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Chocoladegénoise

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, pure chocolade en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:

Sachertaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, pure chocolade en vruchtensuiker

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Boomstam met walnoten

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, sterke koffie, vanille-extract, walnoten, walnotenlikeur en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Gevulde deegrolletjes - cannoli

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekonfijte citrusschil, gekonfijte engelwortel, gekonfijte kersen, oranjebloesemwater, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:

Soesjes met vanillecrème

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, eieren, maïzena, melk, pure chocolade, room, suiker, vanillestokje, water, witte chocolade en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :

St Joseph Pastries

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte vruchten, gekonfijte kers, kaneel, pistache, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappelschil, sinaasappelzest, vanillemerg, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :

Cannoli con marmellata d'arance e gelato al pistacchio - Cannoli met sinaasappelmarmelade, pistachecake en -ijs

Ingrediënten:
bloem, boter, eendenvet, ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, muskaatwijn, pistache-ijs, pistache sponscake, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, sinaasappelmarmelade, slagroom en spekvet

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Italie:

Cannoli

Ingrediënten:
bigarreaux, bloem, cacaopoeder, citroenrasp, droge marsala, droge witte wijn, ei, frituurolie, ongezouten roomboter, oploskoffie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, sukade en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterkoekjes met chocoladejasje

Ingrediënten:
bloem, boter, chocolade, eiwit, griessuiker, melk, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Pipasener met sabayon

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, ei, gist, ricotta, rozijn, rum, sabayon en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...