447 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapdeegeieidooiereiwitfruithoningkaneelkrentenkristalsuikermelkoliepoedersuikerroomslagroomtaartwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Engelse vruchten-notencake

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakpoeder, bigarresaus, bloem, boter, citroen, ei, gedroogde abrikozen, gekonfijte sinaasappelsnippers, kaneelpoeder, pistachenoten, rozijnen, sukade en witte basterdsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Wortelbrood met bruine suiker en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, vruchtensap, walnoten, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Volkoren vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boekweitmeel, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten, wit maismeel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Mostarda di Venezia

Ingrediënten:
kweepeer, mosterdpoeder, suiker, sukade en witte wijn

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Pan forte

Ingrediënten:
amandel, foelie, hazelnoot, honing, kaneel, nootmuskaat, suiker, sukadesnippers, vijgen en walnoten

Soort:
chocolade
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Ontbijt / buffet / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Oma's kerststol

Ingrediënten:
amandelspijs, boter, franse vruchtjes, krenten, poedersuiker, rozijnen, rum, sukade en witbroodmix

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Recept uit Elseviers culinaire atlas:

Mince meat -Pasteivulling

Ingrediënten:
appel, citroensap, citroenzest, cognac, dikke lende, donkerbruine basterdsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, krenten, niervet, nootmuskaat, rozijnen en sukade

Keuken:
Brits
Soort:
pastei
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Cassata

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, citroensap, eiwit, engelwortel, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte sukade, kristalsuiker, marsala, marsepein, pan di spagna, poedersuiker, ricotta en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Ierse koek

Ingrediënten:
donkerbruine basterdsuiker, ei, thee, krenten, rozijnen, speculaaskruiden, sukade en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Iers
Soort:
koek en gebak
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Noga, turkse

Ingrediënten:
eiwit, hazelnoot, gemalen hazelnoten, gemalen walnoten, honing, ouwel, rozenwater, suiker en sukade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Zuccotto

Ingrediënten:
cacaopoeder, cake, cognac, hazelnoot, marasquin, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, sukade en witte amandelen

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / zuivel
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:

Torta di ricotta - Ricottataart

Ingrediënten:
ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gekonfijte citroenschil, honing, kaneel, marsala, sukade, verse ricotta en zoet gebakdeeg

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...