143 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemboterbuffelmozzarellacourgetteeigedroogde oreganogehaktkaaskruidenolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperrode uirundergehaktsuikertomaattomatenpureewaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Mozzarella taartje

Ingrediënten:
basilicum, eieren, gehakt, knoflook, mozzarella, pijnboompitten, bladerdeeg, rode ui, room en tomaten

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Artisjokken en mozzarella met gekonfijte citroen

Ingrediënten:
artisjokken, basilicum, buffelmozzarella, citroenen, fijne kristalsuiker, knoflook, laurier, little gemsla, munt, olijfolie, peterselie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Gegratineerde Pasta Met Tomatensaus, Gehaktballetjes, Mozzarella, Ham En Erwten

Ingrediënten:
basilicum, bechamelsaus, bechamelsaus, bloem, boter, boter, ei, erwten, erwtjes, gehakt, gehakt, gele ui, gerookte ham, ham, kalfsgehakt, knoflook, knoflook, water, water, look, melk, mozzarella, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, passata, pasta, peper, suiker, tagliatelle, tarwebloem, nootmuskaat, zout, tomatensaus, ui, uien, volle melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pizza van vier kazen

Ingrediënten:
basilicum, fontinakaas, gedroogde oregano, gorgonzola, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot, tomaatblokjes, tomatenketchup en witbroodmix

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, chilivlokken, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode ui, tomaat, tomaat in blik en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni a la Sorrentina

Ingrediënten:
ansjovis in blik, basilicum, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, lasagnavellen, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori, ricotta, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...