101 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemkoolbonenboterbroodfruitgranengroentekaaskipknoflookkoffiekruidenmelknotenolieolijfoliepastarijsttheevleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis, boter, extra vierge-olijfolie, groenten en knoflook

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

IJstaart met bramen

Ingrediënten:
ansjovis, bloemen, courgette, groente, koekjes, pistachenoten, rozemarijn, taart, water, wortels en zwarte bessen

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gegrilde tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, citroen, extra vierge-olijfolie, feta, groenten, grove mosterd, honing, rodewijnazijn, romainesla, sperziebonen, stokbrood, tomaat, tonijnsteak en zwarte olijven

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:

Creative Chefs versie van Panoramix

Ingrediënten:
ansjovis, eendenvet, groente, hazelnoot, kippenkarkas, knoflook, korenbloem, laurierblad, maretak, salamanderbrandy, spinazie, tabasco, thee, varkenspoot, vermicelli, water, witte wijn, wortelsap, zoete tomaat en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
drank
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Bagna caôda

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, groente, knoflook, olijfolie, peper, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Ansjovisdipsaus - banga cauda

Ingrediënten:
artisjok, bloemkool, boter, gezouten ansjovis, groenten, jonge knoflook, olijfolie, paprika, radijs, selderij, stokbrood en venkel

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pastasalade Met Bloemkool, Olijven En Ingemaakte Groenten

Ingrediënten:
andijvie, ansjovis, azijn, bindsla, bloemkool, dressing, groene olijven, groenten, italiaanse groenten, water, water, olie, olijfolie, olijven, paprika, pasta, rigatoni, sla, water, wittewijnazijn, zout, 
zout en peper, zwarte olijven zonder pit en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #43

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, eiwitten, erwten, gehakt, gluten, granen, groenten, kaviaar, kokosolie, noten, papaya, peulvruchten, proteïnepoeder, toastje, vis, xylitol, zalmeitjes, zeewier en zeezout

Haal meer recepten op...