Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, ei, eiwit, gedroogde gist, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Turquoise:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Patisserieboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Basisrecept uit De kunst van het koken: