26 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemcheddarcitroencourgettegrof zeezoutkaaskerstomaatkleefrijstmeelknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspecorinopeperpeterseliequinoauiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met pesto met de vijzelmethode

Ingrediënten:
aardappelgnocchi, basilicum, boter, extra vergine olijfolie, fettuccine, grof zeezout, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino romano, pecorino sardo, pijnboompitten, spaghetti en tonnarelli

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Gnocchi au pistou et aux palourdes

Ingrediënten:
basilicum, citroen, droge witte wijn, boter, water, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, slagroom, soezendeeg, tapijtschelpen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Pestoboter

Ingrediënten:
basilicum, boter, extra vergine olijfolie, harde kaas, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Lasagne al pesto

Ingrediënten:
basilicum, boter, knoflook, lintmacaroni, majoraan, olie, pijnboompitten, schapenkaas, slagroom, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met pesto met ricotta

Ingrediënten:
basilicum, boter, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, piccagge, pijnboompitten, ricotta, spaghetti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Salsa alle herbe - Kruidensaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, extra vergine olijfolie, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, knoflook, limoenrasp, munt, peterselie, pijnboompitten, rozemarijn, salie, ui, wilde venkelblaadjes, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Ricottagnocchi in aubergine met salieboter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Recept uit Lente in Sicilië:

pomodori ripiene

Ingrediënten:
ansjovisfilets, basilicum, boter, kappertjes, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, tomaten, vers broodkruim en zout

Keuken:
Siciliaans
Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Slanke kabeljauw en papillotte

Ingrediënten:
boter, citroen, extra vergine olijfolie, gedroogde tijm, kerstomaat, knoflook, pijnboompitten, sperziebonen, verse basilicum, witvisfilets, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Ricottagnocchi in aubergine met salieboter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Pestokip met zomergroenten

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, courgette, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, ghee, groene asperges, kerstomaat, kipfilet, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, rucola, verse basilicum, zeezout en zwarte peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Aubergine-rolletjes

Ingrediënten:
basilicum, citroen, eieren, parmezaanse kaas, ghee, gierst, groene salade, grof zeezout, aubergine, kappertjes, kokosolie, koudgeperste olijfolie, olijven, pecorino, pijnboompitten, pruimtomaten, quinoa, vruchtensap, knoflook, knoflook, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Auberginerolletjes recept - Food and Friends

Ingrediënten:
basilicum, citroen, eieren, parmezaanse kaas, ghee, gierst, groene salade, grof zeezout, aubergine, kappertjes, kokosolie, koudgeperste olijfolie, olijven, pecorino, pijnboompitten, pruimtomaten, quinoa, vruchtensap, knoflook, knoflook, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Courgette cannelloni

Ingrediënten:
basilicum, cheddar, citroen, courgette, kaas, kleefrijstmeel, olijfolie, ongezouten roomboter, pijnboompitten, versgemalen zwarte peper, volle melk, zachte geitenkaas en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Courgette cannelloni met geitenkaas 

Ingrediënten:
basilicum, cheddar, citroen, courgette, kaas, kleefrijstmeel, olijfolie, ongezouten roomboter, pijnboompitten, versgemalen zwarte peper, volle melk, zachte geitenkaas en zout

Haal meer recepten op...