8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbalsamicoazijnbechamelsausbladpeterseliebleekselderijbloemboterbouillonbresse kippenborstcrème fraîchedroge witte wijnknoflooklaurierbladmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspastadeegpeperpeterselierozemarijntagliatelletomatenpureeuizoutzwarte peperzwarte truffel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al kippenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, eekhoorntjesbrood, eend, extra vierge-olijfolie, jeneverbes, kaaskorst van parmezaanse kaas, kalkoen, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, rozemarijn, runderbouillon, tagliatelle, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Echte groentelasagne

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, bechamelsaus, bleekselderij, chardonnay, chilipoeder, flespompoen, gedroogd eekhoorntjesbrood, tomaat, knoflook, koriander, marjolein, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, rode ui, rozemarijn, spinazie en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pappardelle met konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, gedroogde porcini, konijnenvlees, laurierblad, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, pappardelle, peterselie, pomodori uit blik, ui, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Kleine maccheroni met vleessaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde paddestoelen, maccheroncini, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tagliatelle met ragù uit Umbrië

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, crème fraîche, gedroogde paddenstoelen, kip, kippeningewanden, mager kalfsvlees, nootmuskaat, prosciutto, tagliatelle, tomaten, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
saus / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel