374 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroeneieidooiergedroogde gistinstantgistkaneelknoflookkristalsuikermelkolieolijfoliepatentbloempeperpoedersuikersesamzaadtarwebloemvolle melkzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koch!:

Krakelingen met zeezout

Ingrediënten:
bloem, grof zeezout, lauwwarm water, natriumbicarbonaat, suiker en gist

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Basisrecept uit Thuis bij Jamie:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gedroogde gist, rietsuiker, water, wit broodmeel en zeezout

Soort:
pizza / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Recept pizzadeeg

Ingrediënten:
bloem, gist, rietsuiker, water en zout

Soort:
pizza / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Focaccia met rozemarijn

Ingrediënten:
gedroogde gist, grof zeezout, olijfolie, rozemarijn, suiker, tarwebloem t65, gist, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Lunch uit Het ATAG kookboek:

Focaccia met olijf en rozemarijn

Ingrediënten:
droge gist, fijn zout, groene olijven, grof zeezout, meel voor witbrood, olijfolie, rozemarijn, suiker, water en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Beignets met honing

Ingrediënten:
bloem, droge gist, frituurolie, honing, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Challes

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, maanzaad, plantenmargarine, polenta, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Feestbrood met amandelspijs

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, amandelschaafsel, amandelspijs, water, droge gist, glazuur, ei, poedersuiker, rozijnen, sinaasappelextract, sinaasappelsap, tarwebloem, witte basterdsuiker en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Beignets met honingsuiker en kaneel

Ingrediënten:
bloem, droge gist, frituurolie, kaneel, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt / lunch / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Bagels

Ingrediënten:
bloem, bruine basterdsuiker, droge gist, grof zout, maanzaad, maïsmeel, melasse, moutsiroop, sesamzaad, ui, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...