564 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercourgetteeigehaktkaasmozzarellaolijfolieoreganopeperpeterselierode paprikarode uirode wijnrundergehakttijmtomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pens met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, parmezaanse kaas, pens, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode peper, rozemarijn, runderfond, tomaten, ui, vleesbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minipizza's met parmezaan

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde oregano, gist, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, suiker, tomaten, witte bloem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Parmezaanse kip

Ingrediënten:
appel, basilicum, cornflakes, drumsticks, gedroogde oregano, kipdrumsticks, knoflook, madeira, magere yoghurt, parmezaanse kaas, saffloerolie, tomaat, tomatenpuree, ui en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
magnetron / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Gepofte aubergine met mortadella en parmezaan

Ingrediënten:
ansjovis, arbequina olijfolie, aubergines, basilicum, cabernet sauvignon-azijn, citroen, ei, kappers, knoflook, mortadella, mosterd, parmezaanse kaas, pistache, rucola, sjalot, tomaatjes en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Tomaten, macaroni, kaas

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, broodkruim, knoflook, koffieroom, macaroni, mozzarella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, tijm en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...