299 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebleekselderijbouillondonkere sesamoliedruivenpitoliegemberknoflookkorianderlente-uilichte sojasausmaïsoliemaïzenaolijfoliepepersesamoliesesamzaadsuikertofuuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Saus op basis van groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, groentebouillon, japanse sojasaus, knoflook, madeira, maïzena, sjalot, tijm, tomatenpuree, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
saus / bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met sperziebonen en sojasaus

Ingrediënten:
boter, bulgur, gember, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, tarwe, tomatenpuree en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / couscous
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle edamame met kombu-dashi of sojasaus

Ingrediënten:
borlottibonen, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, kombu dashi, lente ui, limabonen, neutrale olie, peper, peultjes, sojasaus, tuinboon, winterwortel en zout

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gierst-wortelpuree met gember, sesam en soja

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortel, gierst, groentebouillon, peper, sesamzaad, sojasaus, tarwe en winterwortel

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchisoep met tofu

Ingrediënten:
donkere sesamolie, groentebouillon, kimchi, koreaanse rode peperpasta, witte kortkorrelrijst, lente-ui, miso, rijstazijn, sojasaus, taugé, zijdetofu en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte broccoli

Ingrediënten:
broccoli, druivenpitolie, groentebouillon, maïsolie, sojasaus, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Kluiten gooi

Ingrediënten:
gembersiroop, wortel, groentebouillon, olijfolie, prei, sojasaus, bleekselderij en ui

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Ontbijt Groente

Ingrediënten:
ahornsiroop, aromapoeder, boerenkool, citroensap, groentebouillon, knoflook, olijfolie, sojasaus, tempeh, tomatenpuree en vloeibare rook

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Veganistische kruidige geroerbakte tofoe met tafelzuur

Ingrediënten:
bakolie, champignon, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde chilipeper, groentebouillon, ingelegde mizuna, kruisdisteloesterzwam, lichte sojasaus, oesterzwammen, sesamolie, shaoxingwijn en stevige tofu

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / soja
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje / lichte maaltijd uit Thug kitchen feestvoer:

Zoete sesam-teriyakisaus

Ingrediënten:
agavesiroop, ahornsiroop, gember, groentebouillon, knoflook, maïzena, pijlwortelmeel, rijstazijn, sesamolie, sinaasappelsap, sojasaus en tamari

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
vegan / saus / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:

Zalm met aardappelsalade en steranijstoast

Ingrediënten:
bieslook, bosui, bruinbrood, cornichons, crème fraîche, gemalen steranijs, groentebouillon, honing, opperdoezer-ronde, sesamolie, sherry, sjalot en sojasaus

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle edamame met ponzu

Ingrediënten:
borlottibonen, daikon, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, kombu dashi, lente ui, limabonen, neutrale olie, peper, peultjes, sojasaus, tuinboon en zout

Keuken:
Japans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle edamame met zeewier

Ingrediënten:
borlottibonen, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, hijiki, kombu dashi, lente ui, limabonen, neutrale olie, peper, sojasaus, tuinboon, zeewier en zout

Keuken:
Japans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:

Japanse omelet

Ingrediënten:
beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake

Keuken:
Japans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Krokantgebakken noedelsoep

Ingrediënten:
eiermie, groentebouillon, lente ui, neutrale olie, noedels, pasta, pepita's, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse paddestoelensoep

Ingrediënten:
champignons, donkere sesamolie, gedroogde funghi porcini, gedroogde shiitake, groentebouillon, knoflook, lente-ui, paddenstoelenbouillon, shiitake, sojasaus, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met paddenstoelen

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...