Recept uit NAJAT:
Gemarineerde ossenhaas
- Ingrediënten:
- rode biet, komijnzaad, ossenhaas, plantaardige olie, roze peperkorrels, truffel, water, witte peperkorrels, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kaneel, kip, knoflook, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensvlees, vlees, wortel, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Twentse Smaakmakers: