178 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobonenbouillonbroodfruitkaaskaneelknoflookkruidenolijfoliepaprikapastapeperpeterselierijstsjalotsuikertomaatuivleeswaterwijnzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Thaise Zoetzure Groente

Ingrediënten:
ananassap, suiker, fruit, gemberpoeder, kerstomaat, komkommer, lichte sojasaus, maïzena, olie, rijstazijn, rode ui, tomatenpuree, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

13 tips om je peuter meer groente te laten eten

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, bouillonblokje, champignons, courgette, fruit, gehakt, gehakt, groente, groenten, havermout, knoflook, koolrabi, kwark, limoenschil, mandarijn, olijfolie, paprika, pindakaas, pompoen, rode biet, roerei, snoeptomaatjes, tomaat, tomatensaus, verse geitenkaas, verse munt, water, wortel, worteltjes, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Acht-schatten rijstpudding

Ingrediënten:
bloem, gedroogde chinese rode dadels, gekonfijte kers, gekonfijte sinaasappelschil, krenten, maïsolie, reuzel, rodebonen-pasta, siroop, sojaolie, suiker, sukade, sultanarozijnen, water en witte kleefrijst

Keuken:
Chinees
Soort:
pudding
Een recept uit L. Esquivel - Rode rozen en tortilla´s

Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:

Champandongo

Ingrediënten:
amandelen, kippenbouillon, komijn, maistortilla, manchego, mole, olie, rundergehakt, suiker, sukade, tomaat, ui, varkensgehakt, walnoten en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Najats recept voor gehaktballetjes

Ingrediënten:
aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met messchelpen en salsa van cederappel

Ingrediënten:
babykomkommer, cederappel, citroengras, olijfolie, peper, pruimtomaat, rucolabloemen, scheermessen, tom kha kai van schelpdieren, zeeasterbladen, zout en zuring

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Ravioli met gamba's, Thaise basilicum en tamarinde

Ingrediënten:
cederappel, chinese bieslook, citroengras, djeroek poeroet, eidooier, gamba's, gember, gyozavellen, heldere schaaldierenbouillon, olijfolie, radijs, rijstazijn, shii-takes, suiker, tamarindepasta, thaise basilicum, vietnamese koriander en water

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Zwarte rijst met krab in tempura

Ingrediënten:
boter, cederappel, citroengras, daslookblad, frituurolie, heldere schaaldierenbouillon, ijswater, koriander, norivel, olijfolie, peper, softshell krab, tempurameel, thaise basilicum, vietnamese koriander, witte knoflookbloemen, zoete ui, zout en zwarte rijst

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Lekker vegetarisch:

Snelle Salade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bindsla, dressing, fruit, sla, grove mosterd, jonge spinazie, olie, radicchio, rucola, slaharten, honing, wraps en 
zout en peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

Pikante Tomatensaus

Ingrediënten:
chilisaus, fruit, ui, honing, kerstomaat, olie, tomatenpuree, witte wijn en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Thaise vissoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, bosui, champignons, gemberwortel, kokosmelk, mihoen, oesterzwammen, paksoi, rode peper, sesamolie, taugé, knoflook, verse koriander, vruchten en water

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Appelchutney

Ingrediënten:
appelciderazijn, elstar appel, fruit, geleisuiker speciaal, gemalen kurkuma, gember, olijfolie, rozijnen en ui

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan / inmaak / chutney
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Ikan Teri

Ingrediënten:
ansjovis, fruit, groene lomboks, ikan teri, knoflook, lomboks, olie, petehbonen, sambal, sjalot, knoflook en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Maissoep Met Dilleolie

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, fruit, mais, olie, peper, sjalot, soepgroenten en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Frisse komkommerspiesjes

Ingrediënten:
amandelmeel, appels, blauwe druiven, deeg, druiven, eieren, fruit, goudreinetten, komkommer, kaneel, kokosmeel, kokosolie, kokosroom, komkommer, krenten, meloen, olie, palmsuiker, bacon en water

Haal meer recepten op...