111 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloembouilloncitroencitroensapeigroentekaasknoflookkruidenlaurierbladmelkoliepaprikapoederpeperpeterseliepompoentijmuivleeswaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bloemkool met pestogratin

Ingrediënten:
bloemkool, boter, broodkruim, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, pesto, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Recept uit Thermomix Feest:

Velouté van bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, boter, gevogeltebouillon, knoflook, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, truffelolie, truffelpasta, ui en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bloemkool in kappertjessaus met paprikapoeder

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, broodkruim, citroensap, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paprikapoeder, ui, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / voorgerecht uit Italië:

Bagna caôda - Knoflook-ansjovisdip

Ingrediënten:
ansjovisfilet, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, kardoen, knoflook, koolblad, koolraap, olijfolie, paprika en venkel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloemkool, boter, broccoli, champignons, gele paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, rode paprika, schorseneren, venkelknol, witte truffel en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Rauwkost met warme ansjovissaus - bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis op zout, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, grof zout, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, paprika, radijs, romeinse bindsla, venkelknol, waspeen en witlof

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groente / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Ansjovisdipsaus - banga cauda

Ingrediënten:
artisjok, bloemkool, boter, gezouten ansjovis, groenten, jonge knoflook, olijfolie, paprika, radijs, selderij, stokbrood en venkel

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Duivelse kip

Ingrediënten:
bloemkool, boter, cheddar, gerookt paprikapoeder, groene chilipeper, jalapeños, keto, kippenborst, olijfolie, paprikapoeder, peper, roomkaas, slagroom, tomatensaus en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonengratin met groente en een bulgurkorst

Ingrediënten:
aardappel, asperge, aubergine, bloemkool, borlottibonen, boter, broccoli, bulgur, cannellinibonen, flageolets, gerookt-paprikapoeder, knoflook, knolselderij, marjolein, olijfolie, paneermeel, paprika, parmezaanse kaas, pastinaak, peper, pompoen, sperziebonen, ui, venkel, winterwortel, witte bonen, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Bagna caôda

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, groente, knoflook, olijfolie, peper, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente / vis
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Bloemkoolsoep met komijn

Ingrediënten:
bloemkool, boter, groentebouillon, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, melk, olijfolie, peper, pijnboompitten, pikant paprikapoeder, uien en zout

Keuken:
Afrikaans / Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...