Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Rucola met kalfsvlees
- Ingrediënten:
- citroensap, kalfsvlees, olijfolie, peper, robiola, rucola en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Spuntino:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: