Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Flinterdunne zalm
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, mayonaise, versgemalen zwarte peper, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, avocado, azijn, basilicum, biet, bloemkool, boter, cayennepeper, chinese bieslook, crème fraîche, crostini, dille, dilletoppen, ei, gerookte garnalen, gerookte zalm, kerriepoeder, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, visbouillon, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: