Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Friseesla met garnalen, zalm en ei
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, bieslook, citroensap, ei, friseesla, garnalen, gerookte zalm, munt, olijfolie en peterselie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, arachideolie, aubergine, basilicum, biefstuk, blanke azijn, bloem, broodkruimels, cayennepeper, citroen, citroensap, kropsla, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tabasco, ui, witte wijnazijn, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto: