12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloemaardappelaardappelmeelansjovisbasilicumbechamelsausbieslookbladpeterseliebleekselderijbloembroodcitroensapeiwitfrituurolieknoflooklaurierbladlimoenmelkolijfoliepaneermeelpepersjalotuiwitte wijnwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Heekpastei met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, eiwit, melk, nootmuskaat, oud stokbrood, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Vispaté

Ingrediënten:
boter, ei, rivierkreeftjes, slagroom, tabasco, witvisfilet en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met zeevruchten en bottarga

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bliktomaat, bloem, boter, bottarga, broodkruim, cognac, ei, knoflook, langoustine, laurier, mosselen, olijfolie, ui, venusschelp, witvisfilet en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Vispasteitjes op z´n Thais

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, knoflook, lente-ui, limoen, limoenrasp, pandanrijst, peper, rauwe gamba, gember, verse koriander, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / rijst
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Vispastei met aardappel, en tomaat

Ingrediënten:
aardappel, boter, broodkruim, ei, eiwit, laurierblad, suiker, tomatensaus, ui, witte wijn, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vispastei - vol-au-vent di mare

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, garnaaltjes, heekfilet, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, peper, sherry, ui, verse bladpeterselie, voorgebakken pasteibak, witvisfilet, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pastei / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:

Visballetjes met kurkuma & zonnebloempitten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, groene chilipeper, knoflook, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, limoen, olijfolie, oud brood, rode chilipeper, rode ui, rucola, witvisfilet, zeezout, zonnebloempitten en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Kroketten - croquetas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eieren, frituurolie, garnalen, kip, melk, paneermeel, serranoham, verse peterselie, vis, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch / frituur
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Visravioli

Ingrediënten:
00-bloem, ansjovis, bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, olijfolie, sardienen, ui, vis en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles