Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Mousse van gerookte vis
- Ingrediënten:
- bloem, gelatine, gerookte forel, gerookte zalm, melk, room, sla, spruitgroente, vetstof en visbouillon
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aspergepunten, baars, béarnaisesaus, bieslook, bleekselderij, boter, boterdeeg, cognac, dille, ei, eidooier, eiwit, gelatine, gerookte forel, gerookte zalmforel, melk, peper, prei, room, visbouillon, wortel, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: