51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbloembotercitroencitroensapknoflooklaurierbladmelkmosterdolieolijfoliepaneermeelpepersuikertomaattomatensausuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Hete gazpachuelo met vis

Ingrediënten:
brood, eierdooier, laurierblad, peper, ui, venusschelp, witte vis, witte wijn, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelsalade met tonijn en hardgekookt ei

Ingrediënten:
aardappel, ei, lente-ui, melk, tonijn uit blik, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / aardappelgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Boniter in gelei met mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, doperwten, ei, mosterd, rode paprika uit pot, slabladen, tomaat, tonijn uit blik, visbouillon, visgeleipoeder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Taartjes met tongfilet en bechamel met paddestoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, laurierblad, melk, tartelettes, tong, ui, visafval, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte truffel

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Aardappelpannekoekjes met gerookte paling en spek

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, crème fraîche, ei, melk, mierikswortel, nootmuskaat, ongerookt doorregen spek, palingfilet, peper, slagroom, wasabipoeder, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gefrituurde heek

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, jonge heek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Caesar salade

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, croutons, eidooier, knoflook, kropsla, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, wijnazijn, worcestershiresaus, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Deense omelet

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei, gerookt spek, palingfilet, peper, slagroom, tomaat, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Tortino de spinaci - Spinazietaart

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ei, kappertjes, knoflook, krenten, paneermeel, peper, pijnboompitten, rozijnen, spinazie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Koude rijst met tonijn en mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, ei, kortkorrelige rijst, slablaadje, tomaat, tonijn uit blik, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde tonijn

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, honing-citroensapdressing, lente-ui, melk, mosselen, sjalot, tonijn uit blik, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Rog in gelei met groene mayonaise

Ingrediënten:
augurk, citroensap, ei, kappertjes, laurierblad, poedergelatine, rogvleugels, sherry, slablad, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Heekpastei met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, eiwit, melk, nootmuskaat, oud stokbrood, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelrol met tonijn en mayonaise

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroensap, ei, melk, slablad, tomaat, tonijn uit blik, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / aardappelgerecht
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:

brik a l´oeuf en briouats

Ingrediënten:
citroensap, ei, filodeeg, tonijn in olie, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Tunesisch / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:

Viskefta met saffraan en citroen

Ingrediënten:
bloem, boerenbrood, citroen, ei, harissa, ingelegde citroen, koriander, marokkaans brood, saffraandraadjes, schelvisfilet, vloeibare honing, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Haal meer recepten op...