Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tijm, volle melk, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: