Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Havermoutse pap met honing en fruit
- Ingrediënten:
- citroensap, havermout, honing, melk, noten, slagroom en suiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, amandelschaafsel, bieslook, bloem, boter, citroen, citroenschil, ei, gist, havermout, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, krenten, kristalsuiker, merg, peper, slagroom, suiker, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Basisrecept uit Fresh en light:
Recept uit Yo Kids:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Ontbijt uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: