Recept uit Het Franse bakboek:
Pastis landais
- Ingrediënten:
- eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boekweitmeel, boter, bruine basterdsuiker, citroen, ei, eidooier, gedroogde gist, instantgist, kaneel, krenten, olie, peper, poedersuiker, rum, slagroom, suiker, tarwebloem, volle melk, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Nachtbrood:
Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Fast food:
Recept uit Ons bakboek:
Ontbijt uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Ontbijt / brunch / lunch uit Brood:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Oh my foodness:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Ontbijt / lunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De kunst van het koken: