Recept uit Margriet kookboek:
Kersenclafoutis
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kersen, kirsch, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanillesuiker en zout
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, eidooier, eiwit, frituurolie, gist, griesmeel, kaneel, knoflook, maïzena, margarine, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, rum, suiker, vanillesuiker, vet, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht uit Culinaria España:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: