Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Koç yumurtasi - Ramstestikels
- Ingrediënten:
- blanke amandelen, boter, casinobrood, citroensap, isot, knoflook, komijnpoeder, melk, olijfolie, ramstestikel, sumak en witte azijn
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelsap, bieslook, bloem, bloemkool, boter, gehakt, karnemelk, kerriepoeder, kippenbouillon, komkommer, koudgeperste olijfolie, kurkuma, magere yoghurt, parmezaanse kaas, peper, polenta, selderijzaad, suiker, tabasco, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Spis:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: