Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, groentebouillon, hartig korstdeeg, kaas, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [4]: