Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Mayonezli karides salatasi - Garnalensalade met mayonaise
- Ingrediënten:
- garnalen, mayonaise, peper, peterselie, tomaten, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, azijn, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, ei, ijsbergsla, kabeljauw, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, mosterd, olijfolie, peper, ui, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept van Betty's Kitchen: