Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Sperziebonen met aardappels
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, gedroogde wilde oreganobloemen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, sperziebonen en ui
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, dijonmosterd, dille, dragon, droge witte wijn, ei, groente, hollandse garnalen, kabeljauw, kervel, komkommer, olijfolie, slagroom, tijm, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit 101 ballen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: