Recept uit Proef Puglia:
aubergine- parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergines, bladpeterselie, bloem, basilicum, eieren, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en passata
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, broccoli, citroen, courgette, ei, gedroogde oregano, groente, knoflook, kruiden, melk, mozzarella, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Proef Puglia:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier: