Recept uit Koude keuken:
Grof brood met rosbief
- Ingrediënten:
- boter, bruinbrood, peterselie, remouladesaus, roggebrood en rosbief
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, ei, fond, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Dikke van Dam:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken: