18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereieidooierflespompoenkaasknoflookkorianderzaadkruidenlaurierbladmarjoleinmelkolijfolieoud witbroodpastapastadeegpeperpeterseliericottasnijbietspecerijenzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Spinazieravioli met boter en salie

Ingrediënten:
boter, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, salie, spinazie en verse pasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spinazie-ricottaballetjes

Ingrediënten:
00-bloem, citroen, extra vergine olijfolie, boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, salie, spinazie, knoflook en 
zout en peper

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Pasta rotolo met pompoen & spinazie

Ingrediënten:
diepvriesspinazie, feta, flespompoen, gedroogde tijm, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pastavellen, rode ui en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Rotolo van spinazie, pompoen en ricotta

Ingrediënten:
butternut-pompoen, gedroogde spaanse peper, knoflook, korianderzaad, marjolein, nootmuskaat, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, salie, spinazie en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spinazieballetjes - strangolapreti

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, melk, nootmuskaat, oud witbrood, parmezaanse kaas, peper, spinazie, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di erbe con salsa di noce - Kruidenravioli met walnootsaus

Ingrediënten:
basilicum, borageblad, boter, broodkruim, ei, eierpastadeeg, jonge brandnetels, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, ricotta, rozemarijn, salie, snijbiet, spinazie, tomaten, walnootpasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Christmas cracker ravioli

Ingrediënten:
amandelen, boter, clementine, flespompoen, gedroogde chilivlokken, griesmeel, kastanjes, mandarijn, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, salie en spinazie

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Groene gnocchi

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde salie, hüttenkäse, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Ravioli

Ingrediënten:
bladspinazie, bloem, eidooier, eiwit, geklaarde boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, raviolideeg, ricotta, salie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken

Ingrediënten:
anijs, augurk, azijn, beslag, bieslook, bonenkruid, brood, cake, deeg, dille, dragon, fruit, gefermenteerde melk, groenten, jam, jeneverbessen, kaneel, kardemom, karwijzaad, kerriepoeder, knoedels, komijn, komkommer, korianderzaad, kruiden, kruidnagels, laurierblad, lavas, marjolein, mayonaise, mosterdzaad, nootmuskaat, paprikapoeder, pasta, peper, peterselie, piment, rum, specerijen, strudel, suiker, tijm, vanille, vet, vlees, wei, zachte kaas, zuivel en zuring

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #36

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, boekweit, boontjes, broccoli, bundelzwammen, eieren, gedroogde kruiden, gluten, graan, granola, groenten, haver, kokosnoot, kruiden, kruiden en specerijen, kruidenmix, nootjes, olijfolie, paddenstoelen, pinda’s, specerijen, spruitjes, stamppot, thee, wortels, zaden, zout en zuivel