Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rode wijn, rundergehakt, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta: