140 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemcitroencitroensapeigemalen kaneelgemberpoederhoningknoflookkruidnagelkruidnagelpoedermelkolijfoliepeperpimentpoedersuikersinaasappelspecerijensuikeruiwaterzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Gingerbread Men

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, gemberpoeder, kaneel, kokosbloesemsuiker, kokosolie, nootmuskaat, piment, rijststroop, roomboter, sinaasappel, steviablad en zeezout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Snickerdoodle Cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, boter, poedersuiker, zout, kaneel, kristalsuiker, nootmuskaat, roomkaas, tarwebloem, vanillesuiker en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Spicy Date Loaf

Ingrediënten:
bakpoeder, bruine basterdsuiker, dadels zonder pit, ei, boter, zout, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, pecannoten, sinaasappels, tarwebloem, vanillesuiker, sinaasappelsap en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

lamsvleestajine met abrikozen

Ingrediënten:
foelie, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kaneel, lamsschouder, nootmuskaat, boter, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Snack of tussendoortje uit Hoe te eten:

De koekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, golden syrup, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Lunch uit De Zilveren Lepel:

Gestoomde asperges met burrata en saffraansaus

Ingrediënten:
asperge, boter, burrata, groene asperge, kaneel, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, saffraanpoeder, verse salieblaadjes, voorgeweekte stokvis, water, witte asperge en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / kaas
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:

Shrewsbury cakes

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen nootmuskaat, poedersuiker, rozenwater en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Speculaasbrokken

Ingrediënten:
amandel, amandelschaafsel, anijszaad, bakpoeder, blanke amandelen, gemberpoeder, havermoutvlokken, kaneel, kardemompoeder, kokosbloesemsuiker, kokosolie, kruidnagelpoeder, maïzena, melk, nootmuskaat, peper, piment, rijst, rijststroop, roomboter, witte peper en zeezout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Tajine met lamsvlees en abrikozen

Ingrediënten:
boter, foelie, gedroogde abrikoos, gemalen kaneel, gemberpoeder, lamsschouder, nootmuskaat, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine / feestdagen
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Kippenleverpaté

Ingrediënten:
cognac, crème fraîche, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, kippenlever, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, boter, port, room, sjalot, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Veg!:

Cake met pompoen en rozijnen

Ingrediënten:
amandelmeel, boter, citroen, ei, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat, pompoen, rozijnen, zeezout, zelfrijzend bakmeel en zonnebloemolie

Soort:
zoet / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Omgekeerde rabarber-gembertaart

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere stroop, ei, gemberpoeder, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, mosterdpoeder, nootmuskaat, rabarber, vanille-essence, volkorenmeel, zout en zuiveringszout

Soort:
fruit / magnetron / koek en gebak
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Taart van gedroogde appeltjes - apple stack cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, dubbelkoolzure soda, ei, gedroogde appel, kaneel, karnemelk, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, plantaardig vet, poedersuiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Spekkoek - kwee lapis

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, dikke kokosmelk, ei, gezouten boter, kaneel, kardemompoeder, koffieroom, kruidnagelpoeder, maïzena, nootmuskaat, poedersuiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Cobbler met perziken

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, melk, nootmuskaat, perzik uit blik, suiker en zout

Keuken:
Amerikaans / Brits
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Cobbler met kersen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, kersen op sap, melk, nootmuskaat, suiker en zout

Keuken:
Amerikaans / Brits
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:

Hot cross buns

Ingrediënten:
boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gist, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, patentbloem, water en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Haal meer recepten op...