Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Havermoutse pap met honing en fruit
- Ingrediënten:
- citroensap, havermout, honing, melk, noten, slagroom en suiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardbei, amandelmeel, amandelschaafsel, appelsap, bakpoeder, balsamicoazijn, basilicum, bloem, bloemenhoning, boter, citroen, citroenschil, crème fraîche, ei, eidooier, gelatine, mascarpone, olijfolie, room, roomkaas, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht / high tea / traktatie uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish: