61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieazijnbloemcitroensapeigembergroenteketjap benteng manisknoflookkomkommerkoollimoensapoliepeperpindakaassambal oeleksperziebonentaugéwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Maleise noedels met tofu en witte kool

Ingrediënten:
brede rijstnoedels, chilivlokken, gebakken uitjes, kerriepoeder, ketjap manis, lente-uitjes, limoen, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, suiker, knoflook, tofu, water, witte kool en witte miso

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Rendang

Ingrediënten:
asem, bitter, citroensap, kokosnootvruchtvlees, groenten, juruk purut, kentjur, knoflook, kokos, komkommer, kool, limoen, lombok, olie, pasta, salamblaadjes, sjalotten, sperziebonen, spitskool, suiker, taugé, knoflook, trassi, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:

Tomatencrostini

Ingrediënten:
mozzarella, groenten, lente-ui, olie, stokbrood, suiker, tomaten, wijnazijn en 
zout en peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Wokgroente Met Pindasaus

Ingrediënten:
chilisaus, citroensap, gemberpoeder, groenten, lichte sojasaus, look, olie, pindakaas, pindasaus, rijst, rode paprika, rode ui, shiitakes, suiker, water en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Vietnamese kipsalade

Ingrediënten:
basilicum, chinese kool, kip, kipfilet, kippenborst, knoflook, kool, kristalsuiker, limoensap, munt, olie, peper, rijstazijn, rode peper, rode ui, sjalot, spaanse peper, suiker, taugé, ui, vissaus, wortel, zeezout en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Eirol met aziatische groente

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, bleekselderij, bloem, chilipeper, ei, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, olie, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, tofu, ui, witte kool, wortel en zoete thaise chilisaus

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tien groenten stoofpot - tom jabchai

Ingrediënten:
bai pak chee, bleekselderij, chinese broccoli, knoflook, kratiem, lente-ui, moeraskool, olie, paksoi, savooiekool, snijbiet, sojasaus, spinazie, suiker, varkenslapjes, verse koriander, water, witte kool, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Koreaanse worteltjes

Ingrediënten:
cayennepeper, groente, knoflook, korianderzaad, rode peper, suiker, ui, witte keukenazijn, wortels en zonnebloemolie

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Vegetarische pom

Ingrediënten:
aromat, pomtayer, groente, groentebouillontablet, piccalilly, roomboter, selderij, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:

Loempia's

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bruine basterdsuiker, frituurolie, goela djawa, groentenat, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, knoflook, lichte sojasaus, loempiavellen, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, slablad, sliertsjalot, sperziebonen, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, water, witte kool, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
quiche / vegetarisch / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met groenten - ketoprak

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, chinese kool, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Groenten met pindasaus 1 - petjel 1

Ingrediënten:
arachideolie, blanke azijn, bruine basterdsuiker, goela djawa, groente, ketjap benteng manis, knoflook, laos, oelek, olie, pindakaas, spinazie, spitskool, taugé, ui, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...