27 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broccolichilisauscurryeigemberkippenbouillonknoflookkorianderkratiemlente-uilichte sojasausmaïsoliepeultjesplantaardige olierode paprikasesamzaadsuikertaugéuivissauswaterwitte peperzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef in Oyster Sauce / Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, broccoli, champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, droge sherry, gember, lente-ui, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Bami met kip

Ingrediënten:
babymaiskolf, bandnoedels, kipfilet, oestersaus, preiwit, red curry, rode paprika, rode ui, sesamolie, shiitake, thaise chilisaus, wortel, zoete sojasaus en zoute sojasaus

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Februari’s vega-wokschotel

Ingrediënten:
cashewnoten, chinese kool, kastanjechampignons, noedels, oestersaus, oesterzwammen, sesamolie, shiitakes, sojasaus, spitskool, suiker en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Groentevulling voor lenterol

Ingrediënten:
citroengras, gember, oestersaus, peper, plantaardige olie, prei, sesamolie, shii-take, wortel, zoete chilisaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:

Noedelsoep Met Rosbief En Gemarineerde Groenten

Ingrediënten:
babyspinazie, chilisaus, bruine suiker, gebakken uitjes, gember, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, noedels, oestersaus, bakolie, rosbief, sesamolie, sesamzaad, srirachasaus, knoflook, vleesbouillon en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Tjap tjoy van Nam Kee

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, champignons, gember, witte peper, oestersaus, olie om te frituren, peultjes, rode paprika's, sesamolie, tahoe, taugé, ui en winterwortels

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Californische citrusrijst

Ingrediënten:
arachideolie, asperge, cashewnoten, champignonhoeden, chilisaus, ei, grapefruit, japanse rijstazijn, japanse rijstwijn, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, sesamolie, sinaasappel, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, sinaasappelschil, water, witte langkorrelrijst en wortel

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken brede mie - guay teow pad se-iew

Ingrediënten:
broccoli, ei, knoflook, kratiem, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundvlees, sen yai, sesamolie, suiker, thaise vissaus, verse rijstmie, wijn, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles / pekel en marinades
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gemengde groenten uit de wok

Ingrediënten:
bosui, droge witte wijn, gele paprika, sesamzaad, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, koriander, maiskipfilet, maïzena, oestersaus, oesterzwam, olie, paksoi, rode peper, sherry en wortel

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tofu met groenten - pad pak tow-hoo

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, champignon, knoflook, kratiem, nam pla, oestersaus, olie, peultjes, rode paprika, suiker, taugé, thaise vissaus, tofu, ui, witte peper en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Wokgroente met kwarteleieren

Ingrediënten:
champignons, groentefond, hokkaidopompoen, knoflook, korianderblaadjes, kwartelei, lente-ui, olie, shiitakes, tomaten, tomatenpuree, ui, vegetarische oestersaus, wortel en zwarte bonensaus

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Hartige insectenschijven

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, gember, sla, knoflook, lente ui, limoensap, maïskorrels, meelwormen, oestersaus, paneermeel, rijstazijn, sesamolie, sjalot, vissaus, winterwortel, witte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Gebraden groenterijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, chilipeper, ei, gemalen kurkuma, gember, groentefond, kemirinoten, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, limoenzeste, olie, palmsuiker, sjalot, sperziebonen, tomaten, vegetarische oestersaus en wortel

Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...