Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, ei, eidooier, groente, groentebouillon, honing, knoflook, kruiden, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, prei, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Eten in Italie:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: