Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Truite au bleu met gekookte aardappels en gesmolten boter
- Ingrediënten:
- azijn, boter, citroen, forel, grof zout, laurier en vastkokende aardappel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cheddar, citroensap, citroenschil, engelse mosterd, gehakt, gerookt dooregen spek, goudse kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, rundvlees, tijm, ui, waterkers, witte peper, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Nopi:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier: