49 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotergrove mosterdknoflooklaurierbladolieoreganopeperpimentrode paprikarode wijnrozemarijnrunderbouillonrunderlappentijmtomaattomatenpureeuivleeswaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofvlees met kumquats

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, knoflook, kumquats, laurier, olijfolie, peper, prei, rode wijn, runderstoofvlees, sinaasappelsap en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Resten stoofvlees (tweede versie)

Ingrediënten:
bloem, boter, gaar stoofvlees, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, ui, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Boeuf Bourguignon (stoofvlees met wijn)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, doorregen runderlappen, knoflook, laurier, magere spekreepjes, olijfolie, runderbouillon, runderlappen, spekreepjes, stooflappen, tijm, tomaat, uien, wijn en winterpeen

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Rundvlees met uiensaus - boeuf mironton à la provençale

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, gaar stoofvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, persillade, pot-au-feu bouillon, pot-au-feu vlees, provencaalse kruidenazijn, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado - ohmydish.nl

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado - ohmydish.nl

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In calvados gestoofd rundvlees - pothine de boeuf

Ingrediënten:
bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Pittige lamssoep met citroenschil en rijst

Ingrediënten:
citroenschil, gemalen komijn, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kortkorrelige rijst, lamsstoofvlees, laurierblad, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode chilipeper, rode puntpaprika, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boeuf bourguignon (2de manier)

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, doorregen spek, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderstoofvlees, suiker, tijm, vetstof, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Wildstoofschotel met paddenstoelen

Ingrediënten:
laurier, bloem, boter, peterselie, paddestoel, parmezaanse kaas, haas, jeneverbessen, knoflook, magere spekblokjes, olie, pappardelle, rode wijn, slagroom, bleekselderij, stoofvlees, tijm, uien, peper, wild, wildfond, winterwortel en zout

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Haggis uit Essex in de stijl van shepherd'spie

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, gemalen kruidnagel, gerookt dooregen spek, hacheevlees, havermout, kippenlevertjes, lamshart, lamsniertjes, lamsschouder, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, piment, runderbouillon, schapenschouder, sinaasappel, tijm, ui, varkenshart, whisky, worcestersaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Lunch uit Bouillon:

Runderkroketten met dadelchutney

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dijonmosterd, eiwit, laurier, nootmuskaat, olie, paneermeel, panko, runderbouillon, rundersukade, slagroom, worcestersaus en zwarte peperkorrels

Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tourte au boeuf bourguignon

Ingrediënten:
briseerdeeg, champignons, eidooier, eieren, gemalen zwarte peper, wortel, laurierblad, maïsmeel, olijfolie, rode wijn, rookspek, runderbouillon, runderstoofvlees, bleekselderij, tafelzout, tijm, tomatenpuree en ui

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Daube de boeuf à la Provençale

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, dijonmosterd, kastanjechampignons, rode ui, knoflooktenen, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, provençaalse kruiden, pure chocolade, rijst, rode peper, rode wijn, runderbouillon, stooflappen, tijm, tomatenpuree, wortels en zwarte olijven zonder pit

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
amsterdams bier, bloem, boter, champignons, knoflook, kruidkoek, laurier, olie, peper, riblappen, spekblokjes, tijm, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met mieriksworteldumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, knoflook, laurier, mierikswortelroom, olie, peper, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...