Recept uit Sous-vide thuis:
Cognacsaus bij gepocheerde kreeft
- Ingrediënten:
- bieslook, bouillon, citroensap, cognac, crème fraîche, dragon, sjalotje, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenfond, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: