Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Duifjes met erwten en dragon
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, dragon, duiven, erwten, magere room, sjalot, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | agavesiroop, basilicum, bloem, boter, citroen, crème fraîche, droge witte wijn, edelgistvlokken, ei, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kippenbouillon, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: