Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge sherry, ei, gember, groene paprika, groentebouillon, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, peper, pindakaas, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, suiker, tofu, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / voorgerecht uit Indonesisch koken: