20 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bessenbietbloembouillonbroccolibroodbruine basterdsuikercitroencitroengrasknoflookkokosmelkkomkommerlaosmuntolieolijfoliepepersambal oeleksantentrassiuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met kippenlevers - sambal goreng atie ajam

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, goela djawa, groentebouillon, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, laos, melk, sambal oelek, sereh, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzure gembersaus

Ingrediënten:
arachideolie, bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, limoensap, ui, water en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Gesmoorde aubergine plus variant - semoer tèrong

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, limoensap, olie, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Aardappel Kikkererwtencurry

Ingrediënten:
citroensap, gele currypasta, groene paprika, groentebouillon, kikkererwten, kokosmelk, olie, rode ui, slagroom, suiker, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Geroosterde kikkererwten met karamel-wortels

Ingrediënten:
avocado, citroensap, gedroogde kikkererwten, granaatappelsiroop, groentebouillon, honing, komkommer, koriandergroen, korianderkorels, lente-ui, olie, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode peperoni, sesamzaad, suiker, venkelzaad, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:

Weißes Chili non Carne / Witte chili zonder vlees

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, galanga, gember, groene chilipeper, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, komijn, koriander, Maïs uit blik, olie, stevige tofu, suiker, ui, witte bonen uit blik, witte puntpaprika, witte wijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten - sajoer lodeh

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bloemkool, bouillon, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dunne kokosmelk, ebi, garnalen, goela djawa, haricots verts, jonge wortel, kemirienoten, knoflook, laos, peultjes, sambal oelek, sambal trassi, sperziebonen, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Sandwichtaart met wasabi-erwtenvulling

Ingrediënten:
bessen, biet, broccoli, brood, citroen, dille, erwten, groentebouillon, citroen, komkommer, kwark, limoen, mierikswortelpasta, munt, olie, roomkaas, vruchtensap, suiker, zout, wasabipasta en zwarte peper

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Gewürz-Kurbis-Couscous / Kruiden-pompoencouscous

Ingrediënten:
agavesiroop, bouillon, butternutpompoen, citroensap, couscous, hokkaidopompoen, knoflook, margarine, olie, olijfolie, peterselie, radicchio, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, vijfkruidenpoeder, walnoten, water, williams peer, witte wijn en zout

Soort:
vegan / couscous
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch