36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: chilipepervlokkencourgettedonkere sesamoliedruivenpitoliefruitgemberpoedergroenteknoflooklente-uinoedelsolierijstwijnazijnsesamzaadsuikertaugétofutofucroutonsuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tempé met sojasaus en tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, gemberwortel, knoflook, lente ui, pasta, peper, peterselie, polenta, sojasaus, spinazie, tempé, thaise basilicum, tomaten, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Eendenborstfilet met gember

Ingrediënten:
bamboescheuten, droge sherry, eendenborstfilet, eiwit, gevogeltefond, lichte sojasaus, maïzena, olie, spinazie, suiker en gember

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

11 andere groenten voor loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, doperwt, droge sherry, gemberwortel, kliswortel, lente ui, loempiavellen, mais, neutrale olie, peultjes, prei, rettich, rijstwijn, selderijsap, shiitake, sojasaus, spinazie, stevige tofu, suiker, taugé, waterkastanje en wortels

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Thais / Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Recept uit Mixen mengen malen:

Ramen met varkensvlees en groente

Ingrediënten:
gedroogde ramennoedels, gember, japanse chili-olie, japanse sojasaus, kippenbouillon, lente-ui, minimaiskolf, plantaardige olie, runderbouillon, spinazie, suiker, taugé en varkensfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Eirol met aziatische groente

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, bleekselderij, bloem, chilipeper, ei, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, olie, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, tofu, ui, witte kool, wortel en zoete thaise chilisaus

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Pittige Misoramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, buikspek, chiliolie, ei, gember, japanse ramen, mais, mirin, olie, rode miso, sojasaus, spinazie en witte miso

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Makreelfilet gelakt in kabayakisaus

Ingrediënten:
donkere basterdsuiker, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, makreelfilet, mirin, noedels, olie, paddenstoelenbouillon, sake, sesamzaad, shiitake, sojasaus, somen en wilde spinazie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Groente ramen

Ingrediënten:
aubergine, bosuitjes, chiliolie, eieren, gember, gedroogde paddenstoelen, sesamzaad, groentebouillon, japanse sojasaus, knoflook, maïskorrels, olie, sojasaus, spinazie en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse groentesoep

Ingrediënten:
bamboespruiten, bloem, champignons, gemberpoeder, ketjap asin, kippenbouillon, mager varkensvlees, miehoen, olie, peper, sherry, spinazie, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Japanse keuken: Kotteri-groenteramen

Ingrediënten:
aubergine, bosui, bosuitjes, bouillon, chiliolie, eieren, fruit, gedroogde paddenstoelen, gember, sesamzaad, groentebouillon, groenten, water, knoflook, water, maïs, maïskorrels, noedels, olie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, sesamzaad, sojasaus, spinazie, tofu, water, waterspinazie en zout

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Vlees uit de wwok

Ingrediënten:
gember, groente, knoflook, lente-ui, olie, sojasaus, ui en vlees

Keuken:
Oosters
Soort:
vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gegrilde tofu spiesjes met ananas-teriyakisaus

Ingrediënten:
ananas, ananassap, bamboe, courgette, maïzena, gehakt, gemberpoeder, gember, gember, graan, groenten, courgette, knoflook, knoflooktenen, kokosbloesemsuiker, koriander, maïzena, maple syrup, olie, paprika, rietsuiker, rode ui, sla, sojasaus, suiker, tapioca, tofu, verse ananas en water

Haal meer recepten op...