Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, bruine bouillon, citroensap, doorregen spek, ei, fijne kristalsuiker, ganzenvet, gevogeltefond, groente, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rijst, spinazie, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: