61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbouilloncitroensapcourgettegembergroentekruidenolieolijfoliepaprikapastapeperpreitomaatuivetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bleekselderij & boerenkoolsalade met pittige pindadressing

Ingrediënten:
appelazijn, azijn, water, basilicum, bleekselderij, boerenkool, bruine rijst, chili, chilipeper, dressing, eiwitten, gehakt, groenten, koriander, honing, knoflook, kokosazijn, kokosolie, kruiden, limoen, maple syrup, noedels, olie, pinda, pinda’s, rijstazijn, rode peper, sesamolie, sojasaus, bleekselderij en kruiden

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

La ribollita

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cannellinibonen, cavolo nero, courgette, knoflook, parmezaanse kaas, prei, rode chilipeper, rozemarijn, salie, savooiekool, tijm, tomatenpassata, ui, witbrood, witte kool en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Groentesaus

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, ijsblokjes, jeneverbessen, kalfsfond, knoflook, laurier, olie, peper, rode port, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gepureerde tuinbonen: 10 toevoegingen

Ingrediënten:
aardappel, bladgroenten, bleekselderij, bloemkool, broccoli, citroensap, citroenschil, feta, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, tuinbonen, ui, kruiden, winterwortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jodi Leunissen

Recept van Blik in de Keuken:

Kikkererwtensoep met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, kikkererwten, peterselie, groente, groentebouillon, kruiden, peterselie, sjalotjes, bleekselderij, rozemarijn, knoflook, water, winterpeen, witvis en wortel

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gnocchi in pot-au-feu

Ingrediënten:
aspergepunten, bloemige aardappelen, bouillon, bouquet garni, doorregen runderlappen, doperwtjes, ei, bloem, grof zout, knoflook, kruidnagels, magere runderlappen, nootmuskaat, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, pastinaak, preien, radijs, runderschenkelvlees, seizoensgroenten, bleekselderij, uien, kruiden, verse tijm, wortels en zwarte peperkorrels

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Homemade groentebouillonpasta

Ingrediënten:
bleekselderij, basilicum, bladpeterselie, groentebouillon, groenten, zout, knolselderij, kruiden, pasta, knoflook, tomaten, uien, venkel, venkelknol, wortel, wortels, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Geroosterde pompoen

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, citroentijm, fleur de sel, groente, jeneverbessen, knoflook, peper, rozemarijn en steranijs

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, groente, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegan
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rund, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Ratatouille – Pixar style

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basilicum, tomaat in blik, knoflook, courgette, courgette, granaatappel, groenten, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, basilicum, paprika, 
zout en peper, ratatouille, tomaat, rode mul, rode wijn, rozemarijn, saffraan, rode wijn, rozemarijn, tapenade, knoflook, tijm, tomaat, tomaten, tomatensoep, uien, basilicum, vet, water en yoghurt

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Ratatouille – Pixar style

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basilicum, tomaat in blik, knoflook, courgette, courgette, granaatappel, groenten, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, basilicum, paprika, 
zout en peper, ratatouille, tomaat, rode mul, rode wijn, rozemarijn, saffraan, rode wijn, rozemarijn, tapenade, knoflook, tijm, tomaat, tomaten, tomatensoep, uien, basilicum, vet, water en yoghurt

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega vleesklassieker: ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, courgette, eiwitten, fruit, tomaat, groenten, pijnboompitten, knoflook, olie, paprika, pasta, pijnboompitten, ratatouille, rijst, rozemarijn, stokbrood, knoflook, tijm, tomaten, uien, water en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gele curry met kikkererwten, bloemkool en spinazie

Ingrediënten:
kikkererwten, kokosmelk, bloemkool, bruine rijst, curry, currypasta, gele currypasta, gember, groente, groenten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koriander, naanbrood, olie, peterselie, peulvruchten, sjalot, spinazie, knoflook, kruiden en spinazie

Haal meer recepten op...